Bra leksaker för hund och katt

Är du stolt ägare av ett husdjur vet du säkert hur viktigt det är att ta väl hand om din lilla kompis. Att ge ditt husdjur, träning, motion och stimulans är minst lika viktigt som nyttig mat och veterinärbesök.

Aktiveringsleksaker för ditt husdjur

Det finns många sätt att aktivera ditt husdjur på. En lång promenad, löpaktiviteter eller roliga inomhuslekar kan vara både roliga och nyttiga för ditt husdjur. Vill du träna kommandon och disciplin är därmed spel ett utmärkt verktyg. Att erbjuda din katt eller hund en aktiveringsleksak kan bidra till mental utveckling och stimulera djurets instinkter på ett bra sätt. Därför kan det vara en bra idé att planera in regelbundna lekstunder. På så sätt kan du även skapa balans och struktur i er vardag.

Leksaker på nätet

På nätet finns det en mängd olika pedagogiska leksaker som gynnar motorik och mental utveckling. Skäm bort ditt husdjur med nya aktiveringsspel som dessutom kan göra era lekstunder ännu roligare. Du kan gömma hundgodis i luckor eller under klossar så blir det en kul lek som din hund kommer att uppskatta.